27 Mart 2013

ESOGÜ Bilişim Günleri 2013 ve Öncesi

Merhabalar;

Bu yıl 5.'sini düzenleyeceğimiz "Bilişim Günleri" etkinliğimizden bahsedeceğim bu yazımda. Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü olarak geçen 4 senede neler yapmışız ve neler yapmaya devam ediyoruzdan bahsedeceğim kısaca ve de bu seneki etkinliğin duyurusunu yapacağım.

Geçen 4 yılda bizden önce bu etkinliğe gönül vermiş birçok bilişim sevdalısı arkadaşımız var. İlki 7-8-9 Mayıs 2009'da ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik farklı fakültelerden birçok öğrenci kulübü desteğiyle can buldu. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü (BBTK) ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgisayar Kulübü 2009'da emeği geçen külüplerdir. Emeğini üzerimizde hala hissettiğimiz sevgili abilerimiz ve arkadaşlarımız Selim ÖZENÇ ve Enis Hürkan BURAKÇI'nın yoğun emeği ile gerçekleşen ilk Bilişim Günleri o sene oldukça ses getirdi. Çalışan, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza buradan teşekkürlerimi iletip birkaç fotoğraf paylaşmak istiyorum onlara ithafen:





Gelecekteki meslektaşlarımız olan ve bu etkinliği başlatan abilerimiz ve ablalarımız 2010'da da etkinliği sürdürdüler. 14-15-16 Mayıs 2010'da ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik o yıl 5 öğrenci kulübü desteği ile düzenlendi. Bu kulüpler; Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü (BBTK), Elektrik Elektronik Mühendisliği Institute of Electrical and Electronical Engineers (IEEE), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgisayar Külübü, Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Matematik Bilgisayar Kulübü (MBK), Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Enformasyon ve Etkileşim Kulübü (EEK) 'dür. Yine başarısı ile okulumuzun ve Eskişehir'in en çok ses getiren öğrenci odaklı bilişim etkinliği oldu. O günlere ait birkaç fotoğraf paylaşmak istiyorum:






Bilişim Günleri etkinliğinin 3. sü 21-22 Mayıs 2011'de yine ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü ile Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Enformasyon ve Etkileşim Kulübü (EEK) ortaklığında düzenlenen etkinlikte ilk defa o yıl görev aldım. İzlenimlerim oldukça iyi ve heyecanım oldukça fazlaydı. O yıl Bilgisayar Mühendisliği bölüm başkanımız Nihat ADAR ve diğer hocalarımızın desteğini etkinlik üzerinde hissetmeye başladığımız yıldı. Ayrıca kulüpten sorumlu hocamız Uğur GÜREL'in de destekleri yadsınamaz. Etkinlik ses getirdikçe talep ve ilgi arttı ve sonucunda hocalarımız da bizlere duygusal destek vermeye başladı. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ithafen o yıla ait birkaç fotoğraf paylaşacağım:






Ve son olarak da geçen sene organizasyon komitesi başkan yardımcılığını yaptığım 4. Bilişim Günleri 21-22-23 Mayıs 2012 tarihlerinde yine ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü ile Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Enformasyon ve Etkileşim Kulübü (EEK) ortaklığında gerçekleştirdiğimiz etkinlik artık gelenekselleşmeye başladı ve oldukça geniş bir kitle tarafından duyuldu. Bu kez bir önceki Bilişim Günleri'nde gösterdiğim çabadan ve sorumluluktan daha fazlasını üzerimde hissettim ama hep birlikte oldukça başarılı bir etkinlikle yine okulumuzun ve bölümümüzün adını duyurduk. Görev alan tüm arkadaşlarım sorumluluğunun farkında ve oldukça istekliydi. Hocalarımızın manevi desteği yine üzerimizdeydi. Geçen sene düzenlenen 4. Bilişim Günleri'ne ait birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istiyorum:







Ve işte bu yıl da 5. sini 5-6 Nisan 2013'de ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğiz. Radyo Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü (BBTK) olarak düzenlediğimiz program yine dopdolu ve bahsetmesem de önceki yıllarda olduğu gibi sürpriz elektronik alet ve eğitimlerden oluşan hediyelerimiz var. Gelenekselleşen bu etkinlikten mahrum kalmamanızı tavsiye ederiz. Hemen hemen her fakültede ve Anadolu Üniversitesi'nde bugünden itibaren açık olan standlarımıza bekleriz.



Ayrıntılar:

Site: http://esogubilisimgunleri.com/2013/index.php
Etkinlik: https://www.facebook.com/events/442614479159108/
Facebook: https://www.facebook.com/esogubilisimgunleri
Twitter: https://twitter.com/OguITDays


Hoşçakalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder